ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ – ΒΙΝΤΕΟ

Η επικοινωνία και η προβολή του επαγγελματικού προφίλ μας, εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από μια εικόνα και τα στοιχεία που αυτή εκπέμπει. Η αποδοχή του επαγγελματικού μηνύματός μας είναι συνυφασμένη και με την προσωπική εικόνα μας καθώς και με την εικόνα του γραφείου μας.

Βασικά εργαλεία του σύγχρονου marketing, η φωτογραφία και το video, επιτυγχάνουν αμεσότητα και ευστοχία στην μετάδοση ενός επαγγελματικού μηνύματος, λειτουργούν ως επιστέγασμα του κύρους και της φήμης ενός γραφείου και προσδίδουν προσωπικό χαρακτήρα σε κάθε ενέργεια και δράση του.

Η φωτογράφηση των χώρων ενός γραφείου καθώς και των συνεργατών του, θα αξιοποιηθούν άμεσα στην ιστοσελίδα του και θα αποτυπωθούν σε όλους τους επισκέπτες της. Αντίστοιχα, η βιντεοσκόπηση μιας εκδήλωσης ή μιας ημερίδας, αποτελεί μια μοναδική πηγή πληροφόρησης αλλά και ένα «ζωντανό» μέσο προβολής της.

Η LAWNET σας εξασφαλίζει μια συνολική, επαγγελματική «λύση» και σε αυτόν τον τομέα και σας καταθέτει μοναδικές προτάσεις ένταξής τους στην πολιτική marketing του γραφείου σας. Επαγγελματίες φωτογράφοι και εικονολήπτες, θα καλύψουν με συνέπεια και επαγγελματισμό τις επαγγελματικές και επιστημονικές δραστηριότητές σας. Στη συνέχεια, το τμήμα marketing θα σας υποβάλει προτάσεις αξιοποίησης και επικοινωνίας όλου του σχετικού υλικού.

δικηγορικο_γραφειο