ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Συνδεθείτε με τους υποψήφιους πελάτες σας

Για περισσότερο από 12 χρόνια, Δικηγόροι και Δικηγορικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα  εκτιμούν  τα οφέλη των Δικηγορικών Ιστοσελίδων της LawNet.

Η  μεγαλύτερη διαδικτυακή ομάδα ειδικών νομικού μάρκετινγκ, παράγει αποτελέσματα αξιοποιώντας της ακόλουθες μεθόδους:

  • Προσαρμοσμένο περιεχόμενο: Πολύτιμο περιεχόμενο που χτίζει εμπιστοσύνη και προοπτικές  αναπτύσσεται με την επιμέλεια ειδικών κειμενογράφων της LawNet,
  • Μοναδικός σχεδιασμός: Εξατομικευμένη σχεδίαση ιστοσελίδας από την βραβευμένη ομάδα σχεδιαστών της LawNet   αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του γραφείου σας
  • Blog και προώθηση περιεχομένου: Στρατηγική διαμοιρασμού του πρωτογενούς περιεχομένου σας μέσω της αξιοποίησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Προβολή στο Lawfirms.gr: Η παρουσία σας στον πρώτο online κατάλογο εύρεσης Δικηγόρων.
  • Μετάφραση περιεχομένου: Η μετάφραση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας από τους μεταφραστές και συγγραφείς της LawΝet βοηθά την ανάδειξη του γραφείου σας στο ξενόγλωσσο κοινό.
  • Παροχή λύσης  E-mail: Αξιόπιστη, ασφαλής και πλήρως λειτουργική λύσηαπό την εταιρεία που παρέχει email σε Δικαστικές Ενώσεις και Δικηγορικούς Συλλόγους.
  • Παραγωγή βίντεο και φωτογράφιση: Η ομάδα παραγωγής βίντεο και φωτογράφισης της Lawnet δημιουργεί παραγωγές επαγγελματικής ποιότητας που προβάλλουν  τη μοναδική προσωπικότητα του γραφείου σας με ξεχωριστό τρόπο.

     Ξεκινήστε εύκολα και άμεσα με την LawNet !

Από την καθορισμό των στόχων μέχρι τον προγραμματισμό και την παράδοση ο τοπικός σύμβουλος / συνεργάτης της LawNet θα διαχειριστεί όλη την απαραίτητη διαδικασία μαζί σας. Στη συνέχεια ο ειδικός διαχειριστής του λογαριασμού σας θα παρακολουθεί τη λειτουργία και την ανταπόκριση της ιστοσελίδα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε πώς η LawNet μπορεί να βελτιστοποιήσει το επίπεδο αποδοτικότητας της δικηγορικής ιστοσελίδας σας  ή ζητήστε μας μια δωρεάν αξιολόγηση της υφιστάμενης ιστοσελίδας σας

δικηγορικο_γραφειο