Προβολή δικηγορικών γραφείων στις αναζητήσεις της Google

H αρχική προσέγγιση της έννοιας του Μarketing Δικηγορικών Γραφείων, η οποία και επιχειρείται τον τελευταίο χρόνο, είναι σχεδόν άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη του διαδικτύου.

Ειδικότερα, τα Δικηγορικά γραφεία πλέον επενδύουν στην προβολή τους με στόχο την εμφάνισή τους στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των Μηχανών Αναζήτησης, καθώς η προνομιακή κατάταξη συμβάλλει καταλυτικά τόσο στην ένταση άρα και στην καθιέρωση του μηνύματός τους, όσο και στη διαδικασία προσέλκυσης νέων πελατών.

Το δικό σας Δικηγορικό γραφείο ποιά πολιτική εφαρμόζει για την βελτίωση της θέσης, στην οποία εμφανίζεται στα αποτελέσματα των Μηχανών Αναζήτησης ?

Υπηρεσία τοποθέτησης Διαφήμισης κατά την Αναζήτηση από τη LawNet

Η τοποθέτηση Διαφήμισης κατά την Αναζήτηση (Paid Search Advertising – PSA) είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα της επαγγελματικής ιστοσελίδας σας.

Το PSA κοστολογείται ανάλογα με τα κλικ που επιτυγχάνει (Pay per Click) και βοηθά Δικηγορικές Εταιρείες παγκοσμίως να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους.

Οι πελάτες της LawNet επιλέγουν έναν μηνιαίο προϋπολογισμό, και όλες οι καμπάνιες διαχειρίζονται με συνεχή παρακολούθηση και βελτιστοποίηση από τους πιστοποιημένους συνεργάτες μας (Google AdWords-certified). H πιστοποίηση (Google AdWords) των συνεργατών μας είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη σφραγίδα έγκρισης της Google, η οποία διασφαλίζει τη γνώση των πιο πρόσφατων εργαλείων του AdWords καθώς και τεχνικών βέλτιστης πρακτικής.

Στον κάθε πελάτη μας αντιστοιχεί ένας ειδικός υπεύθυνος διαφημιστικής εκστρατείας, ο οποίος και διαχειρίζεται την κατανομή των εξόδων στις προεπιλεγμένες λέξεις-κλειδιά. Για τη συγκεκριμένη διαδικασία παρέχεται μεταξύ άλλων και μηνιαία αναφορά απόδοσης.

Με το PSA (τοποθέτηση Διαφήμισης κατά την Αναζήτηση) τα Δικηγορικά γραφεία μπορούν να βασίζονται στη LawNet για όλες τις ανάγκες της ψηφιακής προβολής τους. Το PSA δινει τη δυνατότητα στα δικηγορικά γραφεία να βοηθήσουν τις οργανικές εμφανίσεις της ιστοσελίδας τους, καθώς και να στοχεύσουν δοκιμαστικά σε νέες αγορές και νομικές ειδικεύσεις.

Τα οφέλη διαχείρισης PSA από την LawNet μεταξύ άλλων είναι:

  • Στοχευμένη διαφήμιση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, η οποία αγγίζει υποψήφιους πελάτες συμφώνα με τη χώρα, την πόλη και τον τομέα δικαίου που υπηρετείτε.
  • Προνομιακή τοποθέτηση στη Google, τη μηχανή αναζήτησης με τη μεγαλύτερη απήχηση παγκοσμίως.
  • Παροχή μιας απλής και ολοκληρωμένης λύσης που απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια εκ μέρους του πελάτη.

H LawNet βοηθά τους πελάτες της να εκτιναχθούν στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google. Η εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών της LawNet έχει τη γνώση και την εμπειρία ώστε να αυξήσει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και συνεπώς, να σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερους υποψήφιους πελάτες.