Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

H LawNet είναι ο κορυφαίος πάροχος νομικής ενημέρωσης, πληροφόρησης, και τεχνολογικών λύσεων για την ελληνική νομική αγορά. Η έναρξη της LawNet ανατρέχει στο 1997 – ταυτόχρονα με την έναρξη της εποχής του διαδικτύου στην Ελλάδα. Για περισσότερο από 15 χρόνια μια σειρά φορέων και ελεύθερων επαγγελματιών από το χώρο της ελληνικής δικαιοσύνης, αξιοποιούν την εμπειρία, τη γνώση και τη σημαντική προστιθέμενη αξία που η LawNet διαθέτει στο ψηφιακό περιβάλλον.

Σήμερα, η εταιρεία προσφέρει τόσο το Lawnet.gr – την πιο δημοφιλή ιστοσελίδα για νομική πληροφόρηση, με περισσότερους από 100.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα – όσο και προσαρμοσμένες λύσεις δημιουργίας ιστοσελίδων, μάρκετιγκ και προβολής δικηγορικών γραφείων.

Ο συνδυασμός εμπειρίας, πόρων και κάθετης εξειδίκευσης καθιστά την LawNet ως τον ρυθμιστικό παράγοντα του δικού σας συγκριτικού πλεονεκτήματος.

Marketing για Δικηγόρους & Δικηγορικά γραφεία: Υπηρεσίες και προϊόντα της LawΝet

Η LawΝet σας παρέχει ασυναγώνιστη προβολή σε κοινό που αναζητεί νομική πληροφόρηση διαδικτυακά.

Τα εργαλεία μας είναι:

Lawnet.gr: O πιο δημοφιλής διαδικτυακός προορισμός για νομική πληροφόρηση, έρευνα και επικοινωνία νομικών

Περισσότεροι από 100.000 μοναδικοί επισκέπτες επιλέγουν το Lawnet.gr κάθε μήνα αναζητώντας άρθρα, ειδήσεις, νομοθεσία, εγκυκλίους και νομολογία σχετικά με νομικά θέματα και ζητήματα δικηγορικής πρακτικής που τους απασχολούν. Ιδιαίτερη είναι η αποδοχή και η απήχηση των ενοτήτων καριέρας νομικών επαγγελματιών ( αγγελίες, CVs) καθώς παρέχουν άμεση και αποτελεσματική προβολή.

Lawfirms.gr ο επαγγελματικός κατάλογος των Δικηγόρων:

Ο πρώτος και πλέον ολοκληρωμένος κατάλογος Δικηγόρων και Δικηγορικών γραφείων στο διαδίκτυο.

Χιλιάδες επισκέπτες επιλέγουν καθημερινά τον επαγγελματικό κατάλογο Lawfirms.gr αναζητώντας δικηγόρους με εξειδίκευση στην περιοχή τους. Εσείς είστε ένας από αυτούς; Οι δυνατότητες προβολής που σας παρέχει ο επαγγελματικός κατάλογος Lawfirms.gr διευρύνει άμεσα την ψηφιακή παρουσία σας.

Εξατομικευμένες Υπηρεσίες για τον Νομικό κλάδο: Από τη δημιουργία ιστοσελίδων και τη διαφήμιση, έως τη παροχή λύσεων για το χώρο της δικαιοσύνης η προστιθέμενη αξία της LawΝet σας βοηθά να αναπτύξετε την δική σας αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο.

Η εξειδικευμένη ομάδα προβολής δικηγορικών γραφείων της LawΝet καινοτομεί στον νομικό κλάδο με βραβευμένο προσωπικό σχεδιασμού, εξατομικευμένες παραγωγές (βίντεο, φωτογραφίσεις), ψηφιακή διαφήμιση, και στρατηγικές προγραμματισμού SEO (εμφάνισης σε μηχανές αναζήτησης) που εξασφαλίζουν στο γραφείο σας το συγκριτικό πλεονέκτημα.

δικηγορικο_γραφειο