ΕΝΤΥΠΟ ή ΨΗΦΙΑΚΟ

Η έντυπη καταχώρηση από μόνη της δεν είναι αρκετή

Οι Μηχανές Αναζήτησης έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τους γνωστούς έντυπους καταλόγους και πλέον έχουν καθιερωθεί ως η βασική πηγή επαγγελματικής και επιχειρηματικής πληροφόρησης. Μόνο ένα μικρό ποσοστό των καταναλωτών ενσωματώνει αποκλειστικά έντυπους επαγγελματικούς οδηγούς, στη διαδικασία έρευνας, αξιολόγησης και επιλογής επαγγελματιών.

Οι πιο θετικές προοπτικές σας αλλά και και οι πιο σημαντικοί ανταγωνιστές βρίσκονται στο διαδίκτυο. Θα πρέπει να είστε κι εσείς εκεί. Θα πρέπει να αποκτήσετε κι εσείς τη δική σας παρουσία στο ψηφιακό περιβάλλον. Να εξασφαλίσετε ότι και το δικό σας γραφείο έχει μια ιδιαίτερα αποτελεσματική παρουσία, η οποία είναι άμεσα διακριτή από τις Μηχανές Αναζήτησης.

Η ψηφιακή επικοινωνία και η προβολή του γραφείου σας, σας εξασφαλίζει μετρήσιμα αποτελέσματα όπως: πόσες φορές είδαν τις σελιδες σας, πόσοι την είδαν αλλά και πόσα clicks δέχτηκε.

Ουσιαστικά, έχετε στη διάθεσή σας όλα τα εργαλεία για να διακρίνετε την αποτελεσματικότητα των επιλογών και της επένδυσής σας.

Άλλωστε η δραστηριότητα στο ψηφιακό περιβάλλον συνεχώς διευρύνεται. Το 73% των καταναλωτών αξιοποιούν τις γνωστές Μηχανές Αναζήτησης για να εντοπίσουν το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμούν. Η δική σας επαγγελματική παρουσία είναι βασική προϋπόθεση  της επικοινωνίας σας και τα προγράμματα επαγγελματικού marketing  της LawNet σας την εξασφαλίζουν.

δικηγορικο_γραφειο