ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Συνδεθείτε με πελάτες ιδιαίτερων ποιοτικών χαρακτηριστικών

Ο άρτιος σχεδιασμός και το καλογραμμένο περιεχόμενο μπορεί να καταστήσουν τον δικό σας ιστότοπο ως το σημείο αναφοράς για τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες που αναζητούν νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση.

Οι υποψήφιοι πελάτες σας, ψάχνουν, συγκρίνουν και τέλος επιλέγουν Δικηγόρο – Δικηγορικό γραφείο χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο.

Διαθέτει η ιστοσελίδα σας χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει ;

Περίπου το 50% των χρηστών του διαδικτύου καταλήγουν στην πληροφόρησή τους καθημερινά χρησιμοποιώντας μηχανές αναζήτησης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μήπως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στην προβολή του γραφείου σας ;

Οι ακόλουθες φράσεις περιγράφουν τη δική σας πραγματικότητα ;

Το γραφείο μου διαθέτει ήδη ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα σας, σας δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα; Με την δωρεάν αξιολόγηση της LawNet λαμβάνετε μια αναλυτική έκθεση της ιστοσελίδας σας με βαθμολόγηση όλων των επιμέρους στοιχείων που την καθιστούν αποδοτική. Στη συνέχεια ο τοπικός Σύμβουλός μας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα ευρήματα του ελέγχου και να θέσετε συγκεκριμένους στόχους.

Έχω κάνει καταχώρηση σε έντυπο Επαγγελματικό Οδηγό

Οι υποψήφιοι πελάτες σας έχουν ζητήσει την συνδρομή σας γιατί χρειάζονται εξειδικευμένη νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση. Χρειάζονται άμεσες και έγκυρες απαντήσεις στα νομικά ζητήματά τους και τα μέτρα επικοινωνίας σας πρέπει να αποπνέουν αυτήν ακριβώς την διασφάλιση. Η έντυπη καταχώρηση σε ένα γενικό επαγγελματικό οδηγό υστερεί σε αυτόν τον τομέα, λόγω έλλειψης διαδραστικότητας αλλά και πρόσβασης σε αναλυτική και τεκμηριωμένη πληροφορία. Περισσότερα >>

Οι υποθέσεις μου προέρχονται από το υφιστάμενο δίκτυο μου

Η συστηματική καλλιέργεια επαγγελματικής δικτύωσης είναι μια σταθερή μέθοδος εισροής νέων πελατών,  η επιλογή όμως δικηγόρου από τον πελάτη είναι καθαρά προσωπική και βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την ασφάλεια που αποπνέει το κάθε γραφείο. Η ηλεκτρονική καταχώρηση ( ιστοσελίδα, ειδικός ψηφιακός κατάλογος) παρουσιάζει ξεχωριστή δυναμική στην μετάδοση των μηνυμάτων σας , παρέχει εκτεταμένη ενημέρωση για τα επιστημονικά και βιογραφικά σας στοιχεία και βοηθά τον επισκέπτη να κατανοήσει εκ των πρoτέρων  την εμπειρία της συνεργασίας με το γραφείο σας.

Ανησυχώ για το κόστος υλοποίησης και διαχείρισης

Οι λύσεις επαγγελματικών ιστοσελίδων της LawNet είναι πλήρως εξατομικευμένες και εναρμονισμένες με τους στόχους και τον προϋπολογισμό του γραφείου σας. Οι κλιμακούμενες προτάσεις προώθησης του γραφείου σας σε συνδυασμό με το πλήθος των εναλλακτικών λύσεων στον προγραμματισμό της ιστοσελίδας σας, σας δίνουν τη δυνατότητα να ξεκινήσετε σήμερα στο κατάλληλο για το γραφείο σας επίπεδο και με το πέρασμα του χρόνου να συνεχίσετε να “κτίζετε” πάνω σε αυτό.

δικηγορικο_γραφειο