Η συνεργασία με την LawΝet σας δίνει πρόσβαση στην εξειδικευμένη για τον νομικό χώρο ομάδα επαγγελματιών: κειμενογράφων, προγραμματιστών,  σχεδιαστών και προγραμματιστών SEO.

Η δική σας Δικηγορική Ιστοσελίδα υλοποιείται άμεσα με την συνδρομή:

του Τοπικού Σύμβουλου LawΝet: Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Δικηγόρων της περιοχής σας, γνωρίζει την δικηγορική πρακτική σας, την αγορά, και τον ανταγωνισμό σας, ενώ παράλληλα αποτυπώνει τους στόχους σας και φροντίζει να επιτευχθούν.

του Διαχειριστή Έργου: Συνεργάτης μας ειδικευμένος στη διαδικασία ανάπτυξης ιστοσελίδων, εποπτεύει την αποτελεσματική δημιουργία, δημοσίευση και λειτουργία του δικτυακού σας τόπου

της Ομάδας κειμενογράφων LawΝet: Η εξειδικευμένη για τον νομικό χώρο ομάδα κειμενογράφων, κατανοεί την πολυπλοκότητα των νομικών θεμάτων και της δικηγορικής πρακτικής.

του Σχεδιαστή ιστοσελίδας: με αποκλειστική ειδίκευση στις ιστοσελίδες Δικηγορικών γραφείων και οργανισμών από το χώρο της Δικαιοσύνης.

του Ειδικού προγραμματιστή για βελτιστοποίηση της εμφάνισης: Η ομάδα ειδικών προγραμματιστών της LawΝet σας παρέχει την επιστήμη πίσω από 

του Διαχειριστή Υποστήριξης: Η LawΝet καινοτομεί στον χώρο του lawyer marketing, παρέχοντας  καθημερινή υποστήριξη της ιστοσελίδα σας μετά την παράδοση. Ο υπεύθυνος συνεργάτης του λογαριασμού σας, αξιολογεί συνεχώς την απόδοση του δικτυακού σας τόπου και προτείνει νέες ευκαιρίες για την συνεχή βελτίωση του.

Ξεκινήστε άμεσα.Ζητήστε μια δωρεάν αξιολόγηση της παρούσας ιστοσελίδας σας, ή επικοινωνήστε με τον πιο κοντινό σύμβουλο Lawnet για να αξιολογήσει τις δίκες σας ανάγκες και να σχεδιάσετε μαζί την στρατηγική της διαδικτυακής προβολής και επικοινωνίας σας.